Machinebouw

Hydrocare machinebouw bedenkt en bouwt unieke machines. Variërend van stand alone equipment tot complete systeemintegratie (al dan niet voorzien van robotica), maar altijd volgens uw wensen en eisen.

Van MKB tot multinationals: onze opdrachtgevers vertrouwen op onze vakkennis, innovatiekracht en ervaring die wij opgebouwd hebben. Toch zijn wij nog altijd opzoek naar de slimste technologieën, de duurzaamste materialen en effectiefste oplossingen.

Ons team van ontwikkelaars, constructeurs en vakmensen hebben allen een hart voor het vak en verstand van zaken. Hun uitdaging is elke dag zorgen voor de beste oplossing en innovaties, op maat bedacht en gemaakt voor u.

FEM analyse

Voor het maken van complexe (sterkte-) berekeningen beschikt Hydrocare over een uitgebreid en krachtig FEM- pakket , Solidworks Simulation Professional. De analyses die hiermee uitgevoerd kunnen worden zijn o.a.:

Finite Element Analysis (statische berekening van sterkte en stijfheid)
Fatigue Simulation (berekening vermoeiing bij wisselende belasting)
Buckling or Collapse Simulation (Knikberekeningen)
Design optimization (automatische ontwerp optimalisatie m.b.v. Simulatie)
Event based Motion Simulation (Simulatie machinebewegingen)
Pressure Vessel Design Simulation (sterkteberekeningen van o.a. drukvaten en silo’s)
Frequency Simulation (Bepalen van eigenfrequenties van machineonderdelen)
Structural Thermal Simulation (Thermische analyse van o.a. warmtestraling en inwendige spanningen a.g.v. temperatuurverschillen)

Menu sluiten