Storingen zoeken en verhelpen

Een storing vraagt om snelle actie. Hydrocare is 24/7 beschikbaar om de storing aan uw hydraulische installaties en hydraulische componenten zo snel mogelijk te verhelpen. Waar ook ter wereld. Direct contact? Bel +31 (0)13 850 05 55.

Snel ter plekke: hydraulische service en reparaties op locatie
Hydrocare voert de benodigde reparaties ter plekke uit. Met de compleet ingerichte servicebussen zijn onze ervaren monteurs snel ter plaatse. In de werkplaats van Hydrocare hebben we de benodigde apparatuur om alle type cilinders, pompen en hydromotoren te reviseren en te testen, mocht dit gewenst zijn in de follow up van de storing.

Betrouwbaar en milieuvriendelijk
De servicebussen van Hydrocare zijn uitgevoerd met motoren volgens Euro IV norm. U kunt er op vertrouwen dat wij altijd op de plek van bestemming aankomen, ook als anderen stil komen te staan door te hoge fijnstofbelasting.

Wereldwijde 24-uur service
De service van Hydrocare is 24/7 en is wereldwijd. Onze monteurs verruilen graag hun servicebussen voor een schip of een vliegtuig. De ervaring leert dat ze binnen 24 uur ter plekke kunnen zijn. De monteurs van Hydrocare werken inmiddels op 4 continenten aan hydraulische installaties.

Scheepvaart
Werkzaamheden aan de hydraulische systemen aan boord? Geen probleem! De monteurs van Hydrocare stappen aan boord en varen mee naar de volgende bestemming. Tijdens de vaart voeren onze monteurs de werkzaamheden aan de hydraulische systemen uit. Dubbel voordeel: het transport ondervindt geen vertraging en uw hydraulische installatie is weer in topconditie.

Hydrocare: servicepartner in hydrauliek
Voorkom storingen door gedegen onderhoud. Bent u op zoek naar een goede servicepartner voor periodiek en preventief onderhoud aan uw hydraulische installaties? Wij vertellen u graag meer over ons bedrijf. Bel +31 (0)6 514 514 66 voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Menu sluiten